Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çdüzenışmasına olanak sağlamlar. Yangın kapıları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası gibi ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve muvafık yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve esrarın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan bapya maruz isimdir.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve denetlememları sistemli olarak konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın fondöten çallıkışmasını çıkarmak yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere üstelikşenlerin durumu arama edilmeli ve icabında hizmet strüktürlmalıdır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri Yangın Kapısı evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Umumi amacı insanların binayı hüsran görmeden terk etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri makam kızılır.

Sıcaklıkla genleşerek tütünı sızdırmayan özel conta ve coşkunluke dayanıklı pencere takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda biricik yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması mecburi olarak kabul edilmektedir.

Bapnın güzel duyu bünyesı ve dilek edilen aksesuarların tasarrufı bedelı direkt olarak etkilemektedir.

Report this wiki page